Jeg brugte......
Spinatpandkagerne
250 gram spinatblade (man kan bruge frost eller friske)
2 spsk rapsolie
200 gram mel
½ tsk. salt
3 æg
4 dl. mælk
Fyld
Salat (iceberg, ruccola eller anden salat)
100-150 gram laks (alt efter hvor meget du vil have i)
dressing (kan laves selv af 3 dl. yoghurt naturel og salt og peber)
Jeg startede med at dampe spinaten og derefter blende den. Så piskede jeg olie, mel og salt sammen med spinaten. Herefter blev æggene tilsat, jeg tilsatte 1 og fik det pisket ud i dejen, før det næste blev tilsat. Nu blev mælken tilsat og pisket i dejen.
Dejen er nu meget tyndere end en almindelig pandekage dej, men det skal du ikke blive forskrækket over, for det skal den være.
Nu finder du din slip-let pande frem og bagerne pandekagerne, uden brug af fedtstof. Jeg valgte at bage 4 rigtig tykke, og et par tynde. Hvis man er mange ville jeg bage en masse tynde og så er der til omkring 8-10 pandekager i sådan en portion.
Når de er bagt, kommes der salat, laks og dressing i, så er de klar til servering....
Man kan også komme peberfrugt og cherrytomater i pandekagerne, eller servere det som tilbehør.
Velbekomme ;o)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar