torsdag den 19. juni 2008

Fersken - Valnød muffins

En opskrift på lækre muffins med Fersken - Valnødder.

En dejlig frisk muffins, hvor vi bruger de dejlige modne ferskner og fremhæver smagen med valnødder.

Der skal bruges....

  • 200 Smør (stuetemperatur)

  • 200 g. rørsukker

  • 3 æg

  • 240 g. mel

  • 3 tsk. bagepulver

  • 2 tsk. vanillesukker

  • 50 g. valnødder

  • 1 dl. mælk

  • 100 g. ferskner (1 stk)

Rør smør og rørsukker sammen i en skål. tilsæt æggene 1 af gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og vanillesukker i en skål, og sigt det i dejen.

Hak valnødderne fint og kom dem i dejen sammen med mælken. Skold fersknen og fjern skralden, skærd den i små stykker og tilsæt den i dejen.

Kom dejen i muffinsforme, og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.




1 kommentar:

Gitte sagde ...

Hejsa. Er det dig som hedder Claus. Kom tilfældigvis forbi Barolo og så din profil / billed. Du ser rigtig sød og sund ud ;-) Spændende uddannelse du er ved at tage. Held og lykke med den. God weekend. VH Gitte