En dejlig frisk muffins, hvor vi bruger de dejlige modne ferskner og fremhæver smagen med valnødder.
Der skal bruges....
- 200 Smør (stuetemperatur)
- 200 g. rørsukker
- 3 æg
- 240 g. mel
- 3 tsk. bagepulver
- 2 tsk. vanillesukker
- 50 g. valnødder
- 1 dl. mælk
- 100 g. ferskner (1 stk)
Rør smør og rørsukker sammen i en skål. tilsæt æggene 1 af gangen under omrøring. Bland mel, bagepulver og vanillesukker i en skål, og sigt det i dejen.
Hak valnødderne fint og kom dem i dejen sammen med mælken. Skold fersknen og fjern skralden, skærd den i små stykker og tilsæt den i dejen.
Kom dejen i muffinsforme, og bag dem midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
1 kommentar:
Hejsa. Er det dig som hedder Claus. Kom tilfældigvis forbi Barolo og så din profil / billed. Du ser rigtig sød og sund ud ;-) Spændende uddannelse du er ved at tage. Held og lykke med den. God weekend. VH Gitte
Send en kommentar